З тобою хочу жити

Людмила Дубищева
Краще вже не зким не жити,
Бажаю серцем лише тебе любити,
Тобою ранок зустрiчати,
З тобою у вечорi вiдпочивати.

Не требо мене замiж вiддавати,
Тебе бажаю я кохати,
Про тебе сонечко питати,
Тобою у ночi вставати.

Дивитись на зiрок красу,
Тобi вiддам свою красу,
Ти кращий чоловiк у свiтi,
Тебе чекаю кожной миттi.