Чуття вiйни

Павло Гай-Нижник
       ЧУТТЯ ВІЙНИ

Війна – зморщена нація!
У венах – болісна акація!
Війна – невроджена пульсація!
Любов – життя і смерті ґрація...

Війна – до миру вакцинація,
Сльози і крові ґенерація!
Війна – інстинктів токсикація!
Труна – людини коронація!

                Павло Гай-Нижник
                23 грудня 2015 р.