Пропоную кохання

Людмила Дубищева
Менi тебе нагадуэ свiт,
Пропоную сьогоднi кохання,
Не залишу пiсля себе слiд,
Розповiси менi всi бажання.

Я до тебе лину з любов'ю,
Сукня тихо покрила пiдлогу,
Обличчя налилося кров'ю,
Я знайду у собi ту змогу.

Менi соромно зовсiм не буде,
Я у ласки твоi порину,
Тай нехай про це дiзнаються люди,
Без кохання твого- загину.

Я залишу частинку тебе,
Посмiхнеться у ранку небо.