Я побудую...

Рокусан
Я побудую з пазлів гільйотину,
Щоб стратити всі негаразди,
Зі снігу зимою намалюю картину,
Що барвами гратиме всіх мастей.

Я піду туди де нас ще нема,
Але знайду нікого крім себе,
Хоча для мене це не новина,
Від цього з ліків лиш плацебо.

Я все знаю, бо нічого не розумію.
Це легко без слів тобі пояснити.
Я тобі лиш покажу все що вмію,
А ти спробуй за мною повторити.