В най-тиха и най-свята нощ...

Леналеночка3
                Исая 9:6:
                "Защото ни се роди Дете,Син ни се даде;
                И управлението ще бъде на рамената Му;
                И името Му ще бъде:Чуден (Чудо,Съветник
                Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира."



Звезда най-светла и красива
в  небето горе  се издига,
над Витлеем се спира тя 
и грее с чудна светлина -
БОЖИ СИН СЕ РАЖДА ТАМ...

Запяват ангели и херувими,
запяват птици и цветя,
Запява цялата Земя
щастлива.

Тържествено  към небесата
радост и надежди се издигат,
въздават славата на Бога
за всевечната Му милост.

...

Синът на Бога се роди -
Господ и Спасител наш,
на душите ни Водител.
В тъги и болки Той ни утешава
Светият и Върховен Изцелител.
В домовете мълчалив Слушател.


EL_


EN_fi_su_EL_Леналеночка