Тiнi розсипанi Мiсяцем

Катерина Жебровська
Тіні розсипані Місяцем
На почорнілій ріллі…
Світло розмірено звисока
Снами пливе до Землі…

Ясно від Місяця срібного –
Видно, хоч голки збирай…
Зорями Небо засіяно –
Радісним буде врожай…

Хмари нічні розкуйовдились…
Понакривали зірки…
Тіні у темряві зморщились…
Місяць розтанув й собі…

23.12.2015