Поздравление Юле укр

Екатерина Голуб
Юля, квітонька ти наша!
свіжа, пахнуча, найкраща!
З сонцем раненькоко встаєш
всім усмішки роздаєш.

Ледь-ледь холодно на дворі
Ти радієш поневолі
Адже грудень - місяць твій:
Смійся, грай, живи, радій!

День народження настав
Кожен тебе привітав
Ось і я тобі бажаю
Грошового урожаю

Щастя, радості, кохання,
Щоб здійснились всі бажання!
Море квітів, поцілунків
І у ніг твоїх дарунків!