смаки

Александр Кононенко
Роздивляйся на всі боки,
Де анафема, де алілуя.
І не варто мішать смаки,
Доки кожного не відчуєш.
А коли відчув – обери,
То і буде хатній садочок,
І тоді мішай кольори,
Хай смакує, як ти захочеш,
А не так, як накликав кум,
Щоб на сало та й медом мазать.
Може ж вийти не до смаку,
То зготуєш ще. Іншим разом.