Колискова байка

Мироненко Анатолий Анатольевич
Событие из жизни
(видео по ссылке)
1

Гойда, гойда байку уряд
І співає колискову...
Спи і слухай - слухай, дурень,
Адже ти пустоголовий.

2

З бідою - совісті не має,
Не має совісті зі щастям...
Та хто ж такого назначає?
Хто допускає до причастя?
Це ти, народе України,
Бо вірить вимушений в краще
А він стрибає в гору з тину
І кидає під гору щастя...
Він - обраний тобою, люде,
Покрився пір'ям, став на крила...
Твоєю совістю не буде,
Бо в нього є мушкет і вила...
А ти будуй та розбудовуй...
Він бреше, а ти вір йому...
Невже ця байка колискова
Нас не навчає нічому?