Вiчне чекання

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних танка)

* * *
Навіть крихітний
Світ старої світлини
Відвідала ця весна.
Тільки в душі моїй
Вічна осінь… Завжди…

* * *
Життя - це сон
Про нього і пишіть
Бо більше ні про що писати...
Колись прокинемось.
А якщо ні - то далі будем спати...

* * *
Чекання весни
Вічне. Завжди. Щоденно.
Марні надії.
Вічна осінь навколо…
Тільки вітер і холод…

* * *
Світ божевільний -
Це суцільна вітрина
Нас - манекенів
Майструють невпинно
А ми люди... Живі…

* * *
На хвилях кави
Пливемо містом старим
У безвіcть пливуть
Століть каравани тут
Чи валки човнів епох…

* * *
Порожнеча – це тьма
Але саме вона
Народжує речі
І сенс. Вічно.
В цьому світі ілюзій…

* * *
Останніми воскреснуть мамонти
Вони пішли в тартар
В епоху холоду…
Про день страшного суду
Знову думки мої... Весна.

(Світлина автора віршів)