куля в лоб

Петя-К
      (Пародія на пісню)

              |

Ти скажи мені ріднесенька,
Юля,вчителька моя,
Чом шепочуться вже в Кнессеті,
Що напиZдив дофіга,
Страшний вірус баксоманіі,
Мою душу захопив,
Всих дою вже до останнього,
Бо ненавижу хохлів!

Всі кажуть щоб збирався,
Тікав і не вертався,
Бо так уже прокрався,
Як той останній жлоб,-
Ой тікати ж нікуди,
А лишатись -жди біди!
Я не бачу виходу-
Тільки : куля в лоб!

Ой,тікати нікуди,
Залишатись - жди біди,
І немає виходу,-
Тільки куля в лоб!

                ||

На Майдані намайданився,
Що не можу відійти,
Так брехав,брехав і каявся,-
Щоб не відхопить пиzди,
Клявся: Скинем Януковича,
Всі щасливо заживем,-
Та мабуть ще ненародженим,
Тільки "щастя" то буде!

Всі кажуть щоб збирався,
Тікав і не вертався,
Бо так уже прокрався,
Як той останній жлоб,-
Ой тікати ж нікуди,
А лишатись -жди біди!
Я не бачу виходу-
Тільки : куля в лоб!

Ой,тікати нікуди,
Залишатись - жди біди,
І немає виходу,-
Тільки куля в лоб!