325. Нового року!

Нина Шохова
           Хай ялинка запалає!
           Дзвінко сміх нехай лунає!
           Новий рік до всіх прийде,
           Та гостинця всім знайде!

           Я вітаю всіх людей .....
           Мрій їм кращіх та ідей!
           Щоб жили вони у мирі!
           Щастя й радість у квартирі!

           Щоб у морі та на сушах ...
           Їм тепла не тільки в душах!
           У достаткі щоб жили,
           Та голодні не були!

           Щоб кохалося нівроку,
           Щастя всім Нового року!