Ангел роду

Владимир Гайдук 2
Жінка - то ангел сім"ї та роду,
Воза родини завжди тягне вона,
Хоч має тендітну і ніжну природу,
Але коли треба - і плуг, й борона.

У скрутні часи і години,
Коли життя було на грані зриву,
Твердими діями задля родини
Ситуацію тримала за гриву.

У смуток і розпач не впадала ніколи,
Емоції й гонор тримала в руках,
Сіно складала у скирди і стоги,
Працелюбністю прославилась у віках.

Дія і розум властиві завжди
У відпочинку, у творчій роботі,
Розслабленості тіла скаже: "Зажди",
І насолоджується в кожній турботі.