Жалкую

Инна Беленськая
Холодний, мокрий перший сніг,
Навіяв спогад давніх літ,
Моєї юності, кохання,
Коли уперша стала  пяна
Від поцілунків я твоїх...
Вогнем горяла я в обіймах,
Віддала більше ніж хотіла,
А зрозуміти не змогла,
В одне з тобою не зійшлась,
Взаємність ніби обійшла...
І я жалкую до сьогодні,
Що просто так відповіла,
Що відштовхнула-та незабула,
Хто вперше цілував уста...