Витiвка Богдана на Краснiй площi

Василий Касьяненко
У Львові натовп на пероні,
Чимало тут було гостей.
З Москвы Богдан прибув в вагоні,
Пік вірував людських страстей.

Вони скакали та кричали,
Коли Богдан дійшов до них.
Та на руках його качали
І квіти кидали до ніг.

Звернувся тут я до Івана
Та обережно розпитав:-
Що за геройство у Богдана?-
«Так він біля Кремля «наклав».

На площі де багатолюдно?
Біля Кремлівської стіни?-
«Тримався він, хоч було трудно,
А потім вже «наклав»…в штани».

Така була Богдана помста
Закажуть хай малим,старим.
Не подаруємо так просто
Ми москалям Донбас та Крим.
22.12.2015г.