Kleine egel

Ирина Алымова-Москвичёва
* "Маленький ёжик" - стихотворение для моих друзей в Голландии :)

Kleine egel,
Flinke sijs,
Wil vertrekken
Op de reis.


Hij wil gaan
Naar de zee.
Flesje melk
Neemt hij mee.

Zonnebril
En stukje koek,
Kleurpotloodjes,
Mooie doek...

Eindelijk
Van ma en zus
Kreeg hij glimlach
En de kus!

:)

ps. сказали, там есть ляпики, но немного))