Хай у полум i страх вигораe

Катерина Жебровська
Хай у полум’ї страх вигорає…
Хай палає розбурханий біль…
Хай жаринками туга згасає…
Муки гнізда хай сходять на дим…

Хай тепло від багаття зігріє…
Хай у відблисках вбачиться Шлях…
Хай посвітить, поки ще жевріє…
Світла слід хай лежить на вустах…

Хай згадається Спокій і Сила…
Хай відкриється Мудрість століть…
Хай розгорнуться Радість-Вітрила…
Хай Любов увійде в кожну мить…

24.12.2015