Туман Пiвнi Дорога в Лiс

Катерина Жебровська
Туман… Півні… Дорога в Ліс…
Прибита памороззю млявість…
Стеблинка кожна – білий спис,
Націлений на бездоганність…

Туман… Теплішає… Село…
Птахи… Собаки… Люди… Коні…
Вози… Корови і авто…
Дими… Коти на підвіконні…

Туман… Приховане життя…
У Лісі – Тиша і вологість…
М’які пророцтва – відчуття,
Розсотані на пасма довгі…

Туман… Краплинки на гіллі…
Земля – в листках слизьких, розмоклих…
Думки – прозорі і легкі…
З Новим Прийдешнім Диво-Роком!

24.12.2015