Минуло все дощi, снiги...

Лариса Геращенко
А дощ іде,.. а дощ іде,.. і сіре небо над горою.
Літа пройшли, а ми ніде, так і не стрінулись з тобою.

Минуло все: дощі, сніги, Весна і Осінь промайнули,
Я – не журюсь! Ти – не журись! Обом нам долі посміхнулись!
........................
Хоч мрії наші не збулись, спасибі їм - то була Юність!

Декабрь, 2015г.