душу давай

Александр Кононенко
Нові обранці – новий дерибан,
Такий собі звичайний, тихий клопіт,
Але тепер вже пан – не дуже й пан,
І ринуть люди в політичний шопінг.
Цей вже набрид і липне як смола,
Цей файно бреше, цей щось дуже ситий.
Не вистачить вже гречки, та й бабла,
Щоб цю країну дешево купити.
Тепер, добродій, не грошей давай,
Бо вже старих часів не надолужиш,
Не пройде вже ні гречка, ні халва.
За нас, тепер вже, закладай і душу.