Украинский Гарик 96

Владислав Красса
Український Ґарик 96

За мотивами І. Губермана

Коли, кров ковтаючи і зуби,
доведеться врешті похитнутись,
я попрОшу свОї очі й губи,
я попрОшу ще раз посміхнутись.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".