сховала тебе дуже далеченько

Людмила Дубищева
Я сховала тебе дуже далеченько,
Щоб прийти до тебе, бути по близенько,
Ти мiй подих, щасття, ти життя тай спiв,
Нi, немаю сил тай немаю слiв.

Э бажання палке- вiдчувать тебе,
Все вiдам коханий, всю, усю себе.
Не покинь, не знехтуй, у очi зазирну,
За любов, кохання нiчого не вiзьму.

Золото тай срiбло не бажаю я,
Любий мiй, коханий я на вiк твоя.