Сьогоднi Бог пече млинцi

Катерина Жебровська
Сьогодні Бог пече млинці,
Тонкі, пахучі, золотаві,
На теплім білім молоці,
Що пролилося між зірками…

Сьогодні Бог млинці пече…
Яскраве Сонце – піч гаряча…
Небесне борошно – легке…
Легкі у Бога – Суть і вдача…

Млинці пече сьогодні Бог…
Смачні! Хто ж буде пригощатись?
Хто зробить перший, другий крок,
Щоб тих млинців покуштувати?

Сьогодні Бог пече млинці…
Заходьте! Ось вони – тримайте!
Млинці від Бога – то Світи
Любові, Світла… Пізнавайте…

26.12.2015