Прививка! Родинний Сад!

Григорий Донец
           Дядькові Василю та брату
           Анатолію ПОСВ'ЯТА

Мріяв батько про садок,
Розповідав сину,
Як почесно і клопітно
Зростить деревину.

А для сина, ці розмови,
Стали як прививка;
Доки ріс він, часто снилась
Хрупка деревинка.

Кучерява, зелененька,
Квітуча весною:
Так і манить, так і кличе-
Поговори зі мною.

Не залишай мене одну-
Подаруй садочок!
Серце він твоє зігріє,
Й онукам, від дочок!

Росте, пахне, родить сад -
Батькова прививка!
Зібралася, навкруг сина,
Вся їхня родинка.

Всі, хто в вічність відійшов,
В саду - як живії!
Втілюйте в життя майбутнє -
Святі, світлі мрії!

26.12.15.