Чакаць не дачакацца

Наталья Касперович
            Чакаць не дачакацца,
            Калі вока,ух!
            Каб у небе качацца,
            Запаліць месяц-зух.
            Чакаць не дачакацца,
            Калі стане патрэба
            Зоркам разгуляцца
            У начным небе.
            Чакаць не дачакацца,
            Калі неба зорнае
            Будзе штучна стварацца
            У пакоі заштораным.
            Дзякуй,начнік-праектар,
            Бо ад цемры збавенне,
            Ты прамы дырэктар
            Майго натхнення.
            Таўталогія сэнсу -
           ( Прамы дырэктар)
            Ды не шкодна вершу,
            І не трэба карэктар.
            Сэнсу глыбіню
            Яна не губляе -
            Я так лічу:
            То не памылка грубая.