Ключ за сърцето, Генка Богданова

Генка Богданова
За сън блажен когато дойде време
и Тя за Там пристигне да ме вземе,
сърцето ми , навярно ще се пръсне,
но вярвам, че душата ще възкръсне.

Ще се издигне смело над безкрая
и навярно аз  тогава ще узная
що означават радост и блаженство,
и истинско духовно  съвършенство.

Но аз благословена съм и зная,
че и до днес живяла съм  във рая
Защото притежавах аз ключето,
с което се отключваше сърцето.

ЛЮБОВ ключът вълшебен  се нарича.
Щастлив е , който знае да  обича.