Лiс Дорога. I Сонце у очi

Катерина Жебровська
Ліс… Дорога…. І Сонце – у очі…
Дятел харч вибиває з кори…
Мох зелений… Сорока скрегоче…
Скрип сосни… І зимові гриби…

Скільки Радості – бачити! чути!
Долучатися таїнств Життя!
Доторкатися! Раптом збагнути
Незбагненність прожитого дня…

Ліс… Дорога… І Сонце на глиці,
На потовчених Часом листках…
Дух грибний… Росяниця іскриться…
Невагомість розлита в думках…

27.12.2015