Сонце сiдаe I темно, i пусто

Катерина Жебровська
Сонце сідає… І темно, і пусто…
Річка притишена снить…
Ніч розпорошилась берегом густо…
Дзеркало зимно блищить…

Відблиски Сонця останні у хмарах
Впали у воду… Краса…
Міниться Світ… Дивовижна вистава…
Зірочка перша зійшла…

Дим випинається високо вгору,
Схоже, віщує мороз…
Дихає хата теплом і Любов’ю,
Духом щасливих казок…

27.12.2015