Календар 2016

Сергий Труш
Календар з 7 місяців. Видруковуйте з мого альбому на ФБ (у максимальній якості). Можливо, хтось з багатих та тямущих побачить рекламу мого проекту "Стара Груша"! Всім читачам дякую за любов до мене та моїх творів! Щасти Вам у Новому 2016 році! Завжди Ваш - Сергій Труш.