Замiсть

Инна Беленськая
Пройшли роки , необернувшись,
Ідеш шляхом своїм , а мить
Що дарувала зустріч нам ,
Залишила велику пустку...
Ніхто ніколи не дізнавшись ,
Нам скажуть : що ми настоящі
Створили сімї , почуття...
Ніч обгортає , усе це знає,
Та хто повірить? Її нечуть,
Лише важке і мовчазне зітхання,
Замість привітного- люблю...