торiшнiй квас

Александр Кононенко
Хоч дурнем прикидайся, хоч святим,
Хоч сіль мені на рани, хоч олію,
Та знайте, позавчорашні брати,
Не вибачу. Хіба що пожалію.
Нова історія, торішній квас.
Одвічні лицарі лихої вдачі,
Ви змусили мене вбивати вас.
Я, саме це, ніколи не пробачу.