Пiд куранти

Инна Беленськая
Усе навколо закружилось ,
Запорошило, білий сніг
Ковром упав до моїх ніг ,
А завтра Новий - Новий рік!!!
Багато мрій, бажань, надій,
Та є одна і особлива:
Це зрозуміти почуття,
Які до мене принесла ,
Доля твоя - можливо наша...
Коли звела нас на години ,
Тровогу розбудивши, нині
Я ні про що так не жалкую,
Як те , що прогнала тебе...
А варто було б зачекати,
Не віддавати , не зникати ;
Тепер бажання під куранти,
Я загадаю лиш одне -
Хочу тебе , понад усе!!!