Тво ц лунки

Влада Чернецкая
Твої цілунки, вони як тепле молоко,
Почавши пити вже не в змозі зупинитись,
Так просто поруч із тобою загубитись,
Твої цілунки – тепле молоко.

Твої обійми - це як буревій,
Так ніжно і слухняно огортають моє тіло,
Ти зрозумій, як все мені осточортіло,
Твої обійми - це мій буревій.

Твої бажання – то мої закони,
Лиш все для тебе, хай то навіть гріх
Заради тебе ігнорую заборони,
Плювати я хотіла на все й на всіх.