***

Рита Хмельницкая
Sniegi snieg un putina,
Zimassvetki surbu brauc,
Ar engel koriem liksmi
Un jaukam slavas dziesm;m.

Mums vesti sludina engeli,
Ir miers virs zemes nacis,
Jo Dieva berns ir dzimis,
Mums pestitajs tik zeligs.

Tik klusums dzi;ls iegrimis,
Saj nakti klusa, gaisa,
Skan skanas no dveseles,
No visiem sirds dzilumiem.

Mes saucam, Kungs uz tevi,
Tu musiem esi zeligs,
Mes tikai tevim dziedam,
Sis slavas dziesmas prieka.

Mes ludzam tevi Kungs,
Mums dveslu retas dziede,
Lai varam mes pa celu,
Iet tikai tavu vienu.

Saj nakti gaisas sejas,
No debesim list brinums
Un zvaigznu spozums mirgo,
Kur meness rags lien rami.

Ir musiem prieka daudzi
Un miera musiem gana,
Sis Ziemassvetku brinums,
Mums dzidru dara pratu.