Новий рiк

Георгий Грищенко
Новий Рік я не святкую,
В ньому гірше буде жити,
Я за владою слідкую,
Мабуть там одні бандити.

Знову гайки всі закрутять
Шкарбани щоб ми узули,
В злиднях борсатися змусять,
Щоб про гідність ми забули.

Я радію, що в старому
Ледве вижити вдалося
Й не бажаю я нікому
Щоб із ним таке ж збулося.

На крові людей до влади
Знов добралися бандити
І це все лише заради
Щоб безкарно й далі жити.
28.12.15.