Боль

Вика Кидик
Куди не глянь то всюди біль, хтось плаче від трати гіркої, коли сидиш і думаєш час назад вже нам не повернути. Коли матуся плаче за сином а він лежить уже блідий, а ти стоїш не знаєш що сказати і сльози котяться з очей . Не будь байдужим ти до цього бо не знаєш наперед, що станеться з тобою через день. Та най те все буде чудово без сліз, страждань і гірких сліз я лише одного хочу щоб мир настав по всій землі.
Слава Україні!