Йолочка - ялинка!

Екатерина Онищенко 3
Йолочка - ялинка!

Йолочка - ялинка,
Ти  в  нас,  як  картинка.
Мама  прикрашала,
Я  допомогала!

Яка  ж  ти,  у  нас  гарна,
Яка  же  ти  красива.
Коло  тебе  і  я,  гарна,
Навіть  і  щаслива!

Дорога  ялинко,
Ддорога,  ти  дуже,  мені,
Гориш,  як  картинка,
В  моєму  вікні!

   17:10.27.12.2015.