Присвячу ться мо м найкращим друзям

Алена Панченко
Як би швидко час не біг,
Ви в серці моєму завжди.
Хай навіть сотні доріг
Доведеться без вас пройти.

Хай навіть тисячі днів
Доведеться не бачитись з вами,
Я люблю вас як рідних братів
І менше любити не стану.