Говоримо

Андр Пи
Ми говоримо прекрасно,
Прекрасні, ми говоримо слова,
Описуємо наше щастя,
І ту любов, яка у нас була,
І ті думки, що промайнули,
Красиві образи, що проплели,
Чудовi митті, не забуті,
Чудові митті,  що пройшли.

А ми говоримо прекрасно,
Прекрасні, ми говоримо слова,
Описуємо наше щастя,   
Якого в нас тепер нема,
І ту любов, яка повинна бути ,
І митті, що чекають в далині, 
Які не встигли промайнути,
Які лише в думках завжди.