самозакоханiсть

Олись Лапковский
цими днями мені сумувалось і хотілось
щось
тепер уже не олівцем
а пальцями на клавішах
наче форте
наче піано
промовити
що
чому Вам сумувалось, чого Вам хотілосяяяяяяяяяяя,
Ліііііііііі
до
Ноти "лі" немає і ні-
коли не було
самозакоханість -
я кохаю себе Вами,бо
почуваюсь,
неначе я - це Ви
напевно декілька рядків Марини Цвєтаєвої -
уява - я - вона - Нарцис
квіти
Орфей що схожий більше на Діку
Діка що схожа більше на Діану
і понад усім - Ніка
крила і тулуб
голова втрачена як руки Венери
футболіст на вулиці Баренбойма