Антиалкогольный монолог

Евгений Высоцкий 3
Сярожа , Сярожа , шо ты робишь !
Пагубиць цябе гэта гареука .
Ты сам сябе гробишь.....
Скора к цябе начне прыходзиць беука...

Сярожа, Сярожа , кинь ! ты гэту дурницу .
Пагубиць цябе гэта гареука.
Пападзешь ты у бальницу,
Бо прыйдзе к цябе беука..

Сярожа , Сярожа, очухайся.....
Пагубиць цябе гэта гареука.
Ты мяне паслухайся,
Бо прыйдзе к цябе беука......