Щедрик

Олег Викторов
Щедрик-ведрик,
Москалю під ребри.
Та ще палю в дупу.
Хай додому тупа.
Салом змастить п"яти,
Щоб не міг встояти.
Хай скуштує холодця
Із вогню,та із свинця.
Хай йому насниця
Його багновиця.
Хай його у танку
Вхопить лихоманка.
Як почнем співати
Буде він дристати.
Буде до сконвіку
Неньку пам"ятати.