***

Ефросиния Острашанская
Ти знаєш що море потонуло? 2014

Ти знаєш
що море потонуло?
Я знаю точно
в чиїх очах воно заснуло
Буркотіло
в твоєму животі – голодний
Ти ж на самоті

Знімали руки
моє вбрання
Я закохаюсь в тебе
Моє повідомлення
Я не можу
спати без захоплення

Ти знаєш
хто мене захопив?
Я знаю точно
в чиїх руках мене топив
Одягни мене
в русалоньку
А то розкажу
хто мене втопив

В твоїх вустах
мене ніжно захопив
Це море
мене осягнуло
Це воно
мене до тебе тягнуло...