Протестная волна

Олег Марьин
Анаграмма.

на слова - трепотня,
неволя - растоптан.
встала неопрятно,
нервно стая-толпа,
протестная волна.
натворят, понесла...
встала потерянно,
полня арестантов.
настроен - повалят,
натравят, понесло