Час необмежених можливостей таки настав, панове!

Олександр Мачула
                „Навіщо чекати до Нового року,
                коли можна насолоджуватись кожного дня?!
                Червона ікра „Камчадал“!“ –
                на екранах ваших телевізорів…
                (за мотивами дебільно-цинічних рекламних роликів)

Не треба чекати
до Нового року,
коли до бажання
всього лиш два кроки!

Бо ти ж не гурМАН*
чи якийсь там провізор…
Пустий холодильник?**
Ввімкни телевізор!***

29.12.2015

* Мається на увазі за аналогією Кацман, Вальцман, Гройсман і т.п.
** Для радикально налаштованих читачів читається як „Нема чого жерти?“.
*** Творчими особами може трактуватися на кшталт загальновживаного російськомовного виразу „Включи мозги“.