Перегони

Николай Танчук
          Перегони (анекдот)
       (на тему моралі)

     Доганяти  США потрібно,
     Щоб   утвердився  соцлад .
     Обганяти  - посоромтесь:
     Буде  видно  голий  зад .

     А  коли  наздоженемо
     Треба  нам  перепочить –
     Це  для  того ,щоб  надійно
     Голі  задниці  прикрить .

     І  не  соромно  нам  буде ,
     Якщо  десь переженем . . .
     Не блистітимемо  задом -
     Честь  і  гордість  збережем .