Next stop is

Вальдемар Керенский
   
  Next stop is
Angel Station

   Тake-out fuckin' bags !
   -  А что уже Котельники - ?
   -  Нет
       эта электричка
 только -    до Жулебино

 -  But how can i feel a difference
for an any -  more  - who would cough-up instead of a pair glimpses                (GGL TR )
 -  Люди помогут
Чуткие , быстрые

   Что рассусолливать  , корова
Собралась-быстро und пошла
 na Exit

   -   А где - он    ?
   -   Ну , так бы и сказала !
 Давай-ка
  с сумками зараз то  -  помогу -  !

  -   Through-over empty spaces   ?

  -   А то. Чего тащить их на себе   -   yea

  -   How called you said - next stop -  ?
  -   The Angel Station Ъ