Йим но соби зэр гут

Васыль Брыль-Кобзар
А йим?.. Ну, коськам тым

Сонцэ село уж вдруг.
Небо золотом тронуто.
Так, скраю, ну.
С севера ж до й востока.

Так. А што вж юг?
Да вот… запад дерёт но ж.
Воздух – хоть фкушай ф пуз.
Палим ли зь торфом.

Всё у в нас вжэ зэр гут.
Влад йимо й закусюЙим.
А хто бо шэ тут.
Ангелый скосьваЕм.

А в Коси Васюнь
Жена на зносюх зе, х.
Позехуйим в клушк:
Да выкынь ты грошы вси!

Жавала. Жавала бабусь.
Да й вы3щы зибра, ху, ж:
От ты!.. Баламут!
Шэ й обдымэ жэ тёплыньку ш.

Шо бо скиль ждэмо в клунь.
Молё ше ш доица.
А сыр? Го! Вызу т…
Твои ма3 с 3 с лондона.

… шмат, ву обшым, дощув
Гонды во в лошыцах.
Про шо рэмжуть курк:
От! Штрапмы обложа Сашм!..
Минимальки зе ось каки вз!
Аш 100 дойЛяйРув!