Тема - вухастий пес

Артур Грей Эсквайр
(Низка сенрю)

    *    *    *
Тане сніг. Весна.
Шум новобудови.
Вухастий пес.

    *    *    *
Мокрий черевик.
Хмари над річкою.
Вухастий пес.

    *    *    *
Цитатник Мао.
Іржавий цвях. Свобода.
Вухастий пес.

    *    *    *
Танцюють гіппі.
Ремонтують ровери.
Вухастий пес.

    *    *    *
Бабуся, квіти.
День весни. Стопудово.
Вухастий пес.

(На світлині - він побачив вухастого пса. Світлина з мережі. Примітка: Сенрю - жанр японської поезії, свого роду жартівливі хокку.)