Пейзаж намальований листям

Артур Грей Эсквайр
(Два сіджо)

*    *    *
Забуті свята осені разом зі старим котом
У цьому році сумному зустрічати буду.
Холодно в небі. Все пройшло. Вітер.

    *    *    *
Де знайти стільки відерець дитячих
Щоб осінь сховати в них кольорову
В часи зими чорно-білої, вічної, злої?


(Примітка: Сіджо - жанр давньокорейської поезії.)